Gratis Texelhopper dagkaarten

De Texelhopper brengt jou als Texelaar graag van A naar B op het eiland. Daarom bieden we je gratis twee dagkaarten aan. Zo reis je deze herfst en winter gemakkelijk met lijn 28 en het Texelhopper busje. Met de reguliere busljin 28 reis je makkelijk van de haven naar Den Burg Centrum en de koog. Voor alle andere bestemmingen op het eiland kun je een Texelhopper busje reserveren. De busjes brengen je van en naar meer dan honderd opstapplekken over het eiland!

Hoe werken de gratis dagkaarten?

Vraag jouw gratis dagkaarten aan via onderstaande button. Wij sturen de kaarten binnen een week naar jouw adres op. Hiermee check je gemakklijk in bij de chauffeur in lijnbus 28 of een Texelhopper busje.

Let op: de actie is alleen voor Texelaars dus de aanvraag werkt alleen als het door jou ingevoerde adres daadwerkelijk op Texel is.

Hoe werkt reizen op Texel?

Buslijn 28 rijdt tussen de haven, Den Burg Centrum en de Koog als reguliere buslijn. Hier kun je gewoon instappen volgens de dienstregeling. Wil je van of naar een halte reizen waar lijn 28 niet rijdt? Dan kun je een klein Texelhopper busje reserveren. Dit busje brengt je van en naar alle haltes op het eiland.

Reserveren Texelhopper busje

Je kunt een klein Texelhopper busje minstens 30 minuten van tevoren reserveren. Je krijgt dan door op welke vertrektijd jouw rit wordt geboekt. Het reserveren kun je doen via de website, app of telefonisch. Als je voor de eerste keer een klein Texelhopper busje reserveert via de website of de app moet je een account aanmaken. Je geeft aan waar je naartoe wilt reizen en hoe laat. Reserveer voor het aantal mensen waarmee je reist en geef aan dat je betaalt in het voertuig. Je neemt de ontvangen dagkaart dan mee en checkt hiermee in bij de chauffeur in het busje.

Waar kan ik allemaal reizen?

Je kunt over het hele eiland reizen. Met lijn 28 reis je volgens de vaste lijndienst en de Texelhopper busjes zijn vooraf te reserveren.

Geldigheid gratis Texelhopper dagkaarten

  • Deze actie is alleen geldig voor mensen die op Texel wonen – een aanvraag op een adres buiten Texel werkt niet.
  • Je kunt maximaal twee dagkaarten per adres aanvragen.
  • De actie loopt tot 30 november 2022. Tot dan kun gratis dagkaarten aanvragen. De kaarten zijn geldig tot en met 30 juni 2023.
  • De Texelhopper Dagkaart is geldig op de Texelhopper busjes en lijn 28.
  • Het kaartje is op werkdagen geldig vanaf 9.00 uur en in het weekend en op feestdagen de hele dag. Het kaartje is geldig vanaf het moment van inchecken tot het einde dienstregeling van dezelfde dag.