Wil je een Texelhopper busje reserveren ga naar boeking.texelhopper.nl

Haltes

Met ongeveer 200 opstapplekken is elke locatie op het eiland bereikbaar. Wat dacht je van een bezoekje aan het strand en daarna een visje eten op de haven van Oudeschild? En in de avond gezellig dineren in De Cocksdorp? Met Texelhopper is het allemaal mogelijk!
De opstapplekken bestaan uit fysieke hopperpalen op het eiland, maar er zijn ook een aantal virtuele opstapplekken in het reserveringssysteem opgenomen. Op deze plekken staat geen haltepaal met nummer. Je kan een klein Texelhopper busje reserveren van en naar de fysieke en virtuele opstapplekken.
Let op: het Texelhopper busje heeft een beperkte capaciteit. Hierdoor is het niet mogelijk om voor groepen groter dan 8 personen te reserveren.

Reis je met een groter gezelschap? Wij verwijzen je graag naar de website van de VVV Texel: https://www.texel.net/nl/over-texel/vervoer-op-texel/taxi-en-autoverhuur/.

Hier vind je een overzicht van alle bedrijven waar je terecht kunt voor vervoer met meer dan 8 personen.

Haltes in Google Maps

Je kunt de precieze locaties van de haltes ook vinden in Google Maps. Zoom hiervoor in en kijk welke halte het dichtst bij jouw gewenste bestemming ligt.

Powered by gmapgen fr & get free account on diaboliclabs traffic

Lijnennetkaart en busboekje

De lijnnetkaart en het busboekje van Noord-Holland Noord (inclusief Texel) kun je vinden op de website van Overal.

De lijnfolder van Noord-Holland Noord is om zelf af te drukken, maar niet als boekje verkrijgbaar. Op verzoek is een gedrukte dienstregeling van een afzonderlijke lijn bij de klantenservice op te vragen.